Noticias

  Política
  22/02/2017
  Dijous que ve dia 23, a les 19.30 hores, el saló de plens de l'Ajuntament de Godella acollirà la sessió ordinària del ple municipal, corresponent al mes de febrer.
  • Acte de Presentació pública del Pressupost Municipal
  16/01/2017
  Quan tot semblava perdut i el govern en minoria de Godella lligava l'aprovació dels pressupostos a una qüestió de confiança a l'alcaldessa Eva Sanchis, l'absència per malaltia d'un edil de Ciutadans al ple extraordinari del passat 11 de gener va permetre al tripartit traure avant els seus comptes per a aquest exercici gràcies al vot de qualitat de la pròpia alcaldessa que va trencar l'empat a vuit en la segona votació.
  • Votació del Pressupost al Ple de desembre
  Política
  15/01/2017
  L'eixida del Govern de Godella del grup municipal Canviem entre Tots, precipitada després de la seua negativa a aprovar el Pressupost Municipal, ha provocat una redistribució de les àrees que, fins al mes de desembre, tenien delegades les seues dues representants. Així, les Regidories d'Agricultura i Participació les absorbirà Compromís mentre que les d'Hisenda, Sanitat i Medi ambient, les gestionarà el Partit Socialista.
  • El Grup de Govern presenta els pressupostos per a 2017
  Institucional
  16/12/2016
  Durant un acte celebrat al Saló de Plens, l'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis acompanyada de diferents regidors del Grup de Govern, va presentar les línies generals dels pressupostos municipals del 2017.
  • Fotografia de l'acte d'inauguració del monument "A les víctimes del franquisme" a Godella
  Memòria històrica
  7/12/2016
  Al matí d'ahir dimarts, dia 6 de Desembre, vora 300 persones acudiren a l'emblemàtica plaça de l'Ermita de Godella, a la inauguració del "Monument a les víctimes de la Guerra Civil i de la Repressió Franquista". Una iniciativa impulsada per l'associació Paraules Contra l'Oblit i finançada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Godella, mitjançant els Pressupostos Participatius.
  • Logotip corporatiu de Participació Ciutadana
  Associacionisme
  6/09/2016
  La regidoria de Participació Ciutadana destinarà 5.000 euros per a col·lectius sense ànim de lucre que demostren realitzar activitats beneficioses per a veïns de Godella.