Noticias

  • Els membres del Comité d'Agermanament, els regidors de l'Ajuntament de Godella i els del Comunale de Lanuvio al Saló de Plens de la Casa Consistorial
  Agermanament
  8/11/2016
  El passat cap de setmana, el vice sindaco (vicealcalde), Maurizio Santoro, i Valeria Viglietti, presidenta del Consiglio Comunale de Lanuvio, visitaren Godella i Burjassot, el poble on va viure el tenor italià, Lauri Volpi, durant els últims 15 anys de la seua vida.
  • Tatiana Prades junt amb Salvador Estellés, assajant el repertori
  Noisy-le-Roi
  8/06/2016
  La regidora de Cultura, Tatiana Prades, va viatjar el passat mes de juny per a participar en la fête du cèdre que es va celebrar el dia 18 en Noisy-le-Roi.
  • Senderistes godellencs i francesos en un dels pics que van pujar durant la setmana
  Randonee
  18/05/2016
  «Uns magnifics dies de senderisme» segons la persona que va prepararar el recorregut, Gines Ruiz.
  • Gines Ruiz explica als encampadans algunes de les peculiaritats de Godella
  Agermanament
  16/04/2016
  A mitjans d’abril, una delegació provinent de la localitat andorrana d’Encamp va visitar Godella per tal d’establir contactes de cara a un possible futur agermanament.
  • Discurs de Paco Aràndiga al «Voeux du Maire»
  Agermanament
  25/01/2016
  El tradicional discurs anual («Voeux du maire») de l'alcalde de Noisy-le-Roi, Marc Tourelle, és una de les cites a les quals l'Ajuntament de Godella, agermanat amb aquesta ciutat francesa (i la de Bailly) des de fa 10 anys, mai no falta.
  • Delegacions de Godella i Lanuvio
  Agermanament
  20/11/2015
  Una delegació de Godella va visitar recentment la localitat italiana de Lanuvio amb l'objectiu de conèixer aquest «comune» i els seus representants institucionals i de valorar les possibilitats d'agermanament entre tots dos pobles.