NOISY LE ROI I BAILLY
34 estudiants de Noisy le Roi i Bailly visiten Godella
L'agermanament entre Godella i Noisy le Roi i Bailly compleix 10 anys.
19/05/2017

Un grup de 34 xiquets i xiquetes de 13 i 14 anys de l'institut Le Quintinie, de les localitats franceses Noisy le Roi i Bailly -agermanades amb Godella- han visitat durant esta setmana el nostre poble i la ciutat de València.

 

Aquests estudiants han realitzat un intercanvi amb l'alumnat de Gençana, que ja van viatjar a França a finals de març. L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha rebut a l'Ajuntament els xiquets i xiquetes d'un i l'altre centre, i ha acomiadar la comitiva francesa, que torna hui cap a casa després de visitar Godella, Xàtiva i llocs emblemàtics de València com el casc històric, la Ciutat de les Arts i les Ciències, l'Albufera o el Bioparc.

 

Durant la visita a la casa consistorial, Sanchis els ha explicat que l'agermanament entre Godella i Noisy le Roi i Bailly compleix 10 anys. Per això, el comitè d'agermanament de Godella, la pròpia alcaldessa i el regidor de l'àrea, Paco Aràndiga, visitaran les localitats franceses al mes de juny.

 

Gràcies a aquest conveni entre pobles es realitzen intercanvis no només educatius sinó també esportius i culturals. «L'agermanament és una bona forma de que xiquets i xiquetes com vosaltres conegueu altres cultures, la qual cosa vos enriquirà i vos farà obrir molt la ment», els ha comentat l'alcaldessa als estudiants.

 

Eva Sanchis, que ha estat acompanyada per les presidentes dels comitès d'agermanament de Godella i Noisy le Roi, Rosa Estllés i Christiane Peirouze -respectivament- i per la directora del col·legi Gençana, Sofía González, també ha comentat que al proper ple del dijous 25 de maig, Godella signarà un nou agermanament amb la ciutat italiana de Lanuvio.