10 ANYS D'AGERMANAMENT
Les localitats de Godella, Nosiy le Roi i Bailly celebren juntes els 10 anys d'agermanament
Dijous passat 6 de juliol, en el saló de plens de l'Ajuntament, es van celebrar els 10 anys d'agermanament de les localitats de Godella, Noisy le Roi i Bailly.
7/07/2017

Una delegació del Comitè d'Agermanament i de l'Ajuntament de Godella, encapçalada pel regidor de l'àrea, Francesc Aràndiga, van rebre el darrer dijous 6 de juliol al saló de plens de l'Ajuntament al Comitè d'Agermanament de les localitats franceses de Noisy le Roi i Bailly i als seus alcaldes, Març Tourelle i Claude Jamati, respectivament, que vingueren acompanyats de companys dels seus equips de govern.

 

A l'acte es va projectar un vídeo amb imatges d'aquests 10 anys, s'intercanviaren obsequis entre els representats de tots tres pobles i els alcaldes francesos signaren al llibre d'or de Godella. 

 

Abans, a finals de juny, l'alcaldessa Eva Sanchis i el regidor Fernando Oliveros havien viatjat a França per participar a la cerimònia de l'aniversari dels 10 anys d'agermanament amb Noisy le Roi i Bailly, i dels 20 anys d'aquests dos municipis francesos amb la localitat nordamericana d'Albion.

 

Aquestes dos cites es van aprofitar per preparar els futurs intercanvis, que consisteixen en unes Olimpíades que se celebraran a Godella del 16 al 17 de setembre, i en les quals podran participar tant joves a partir de 12 anys, com a adults, en equips de set persones.

 

Hi haurà proves d'atletisme, així com jocs compartits amb els altres participants de les ciutats agermanades. Les persones interessades hauran de posar-se en contacte amb la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Godella.

 

També des de la localitat valenciana conviden als pobles agermanats a participar en la mitja marató del 22 d'octubre. D'altra banda, es va parlar de potenciar el bàsquet femení i les radonnées, que són excursions que s'organitzen de forma conjunta entre tots aquests municipis.