ASSOCIACIÓ COMERCIANTS
Un centenar de persones participen en la ‘Festa de Nadal’ dels comerciants de Godella
El sorteig de les cistelles de l'Associació de Comerciants va estar acompanyat d'una xocolatada.
26/12/2017

La primera edició de la ‘Festa de Nadal’ de l'Associació de Comerciants i Professionals de Godella va congregar a prop d'un centenar de persones en la plaça de l'Església on va tindre lloc el sorteig de les dues cistelles de Nadal oferides pel col·lectiu.

 

La guanyadora del concurs de cartells de l'Associació de Comerciants, l'alumna del col·legi Domus, Carla Roca, va ser la mà innocent que va triar les paperetes guanyadores del sorteig de les dues enormes cistelles amb productes i serveis dels associats valorats en 9.000 euros i de la pedrea –5 xecs de 100 euros cadascun.  Els nombres que van resultar agraciats van ser el 000472 (primer premi), el 000980 (segon premi) i el 002309, 003173, 004016 i 001435 (pedrea).

 

Més de 10.000 paperetes van ser introduïdes en l'urna que va ser la gran protagonista de la vetlada al costat de la xocolata i les llengües de gat que van oferir els comerciants a totes les persones que van assistir a la cita. L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i els portaveus del Partit Popular, José María Musoles, i de Canviem Entre Tots, Irene Ferré, també van participar en la ‘Festa de Nadal’.

 

«Estem molt satisfets amb el desenvolupament d'aquesta iniciativa –va comentar la presidenta de l'Associació, Lupe Rodríguez–; ha hagut una gran participació i la jornada ha sigut un èxit».