Desde
Diumenge
1
Juliol
10
30
hasta
Dimarts
31
Juliol
2018
20
30
AGENDA JULIOL
El Festival Música de Cambra i una gran oferta d'activitats d'estiu, a l'agenda de juliol
Consulta ací totes les activitats programades per al mes de juliol a Godella.
28/06/2018

El mes de juliol a Godella estarà marcat, principalment, pel Festival Música de Cambra, que es celebrarà entre el 6 i el 15 d'este mes al teatre Capitolio i al centre d'art Vila Eugènia, majoritàriament. Grans figures del moment es donaran cita a Godella i altres escenaris, on es succeiran més d'una desena de concerts.

 

D'altra banda, durant estos dies també comencen les activitats d'estiu organitzades des de la regidoria d'Esports. Classes de tenis i pàdel, pilates, aquagym i gimnàs a preus assequibles i un gran ventall d'horaris.

 

Pel que fa a les activitats juvenils, cal destacar l'escola d'estiu, que tindrà lloc entre el 2 i el 27 de juliol al col·legi El Barranquet. Tindrem també les nits d'oci alternatiu al casal jove amb un taller de parkour el dissabte 14, i els diumenges a l'escorxador per a xiquetes i xiquets actius els dies 8 i 15. A més, el dia 7 es celebrarà la segona edició de les jornades de dansa tribal.

 

Este mateix dissabte 7 es celebrarà el sopar de l'Associació Contra el Càncer. Per últim, cal esmentar el festival Stage Segle XXI entre el 17 i el 21 de juliol (dia en què es celebrarà el concert de cloenda), la festa de l'estiu el mateix dissabte 21, i el concert de fi de curs de la banda del Casino Musical de Godella el dia 28.