Desde
Diumenge
1
Abril
10
00
hasta
Dilluns
30
Abril
2018
20
00
AGENDA ABRIL
Teatre, literatura, dansa, música, activitats per a joves i molt de cinema a l’agenda d’abril
Consulta ací l'agenda d'abril amb totes les activitats programades des de les diferents àrees.
29/03/2018

Els darrers actes de Setmana Santa, amb la processó de l’Encontre del diumenge 1 d’abril, obrin l’agenda d’aquest mes en que la programació cultural destaca per sobre de la resta.

 

El teatre Capitolio funcionarà a tota màquina per rebre cites com el concurs de Joves Talents Gerard Collins els dies 7 i 8, l’obra Pels pèls el dissabte 14, els musicals de la falla Sant Sebastià i del Sagrat Cor els dies 15 i 20 al 22 respectivament, i una gran programació de cinema que s’allargarà durant pràcticament tot el mes.

 

Continuant amb la programació cultural, destaquen les exposicions de Paco Farinós (del 10 al 27 en Xicranda), Germà Lloris (del 13 d’abril al 13 de maig en Vila Eugènia), i Tony Duplà i Sergio Galán (del 30 d’abril al 13 de maig en Xicranda).

 

Pel que fa als concerts, en tindrem un de benèfic el divendres 27 en Vila Eugènia, a benefici del poble indígena de Shipibo. A més, també a Vila Eugènia el tradicional concert de Joves Talents el dissabte 28, i al Capitolio el concert de 40 aniversari del Konynos el diumenge 29. La música també sonarà el dissabte 21 amb el festival de percussió de Borumbaia en Vila Eugènia, i el dissabte 28 a la plaça de l’Esglèsia a la festa de Sona Baixet.

 

Igualment hi haurà activitats per als més menuts. Primerament, el dissabte 14 amb el contactontes i jam session al mercat de venda directa. I més tard, a l’Escorxador, el dissabte 21 amb la nit d’oci alternatiu ‘Godelluna’, i el diumenge 22 amb les activitats infantils per a xiquets i xiquetes de cinc a dotze anys. 

 

Aquest mateix diumenge 22 tindrà lloc la festa de mig any de Moros i Cristians, i el dimecres 25 el club de lectura amb l’obra Yo confieso.

 

Per últim, en l’àmbit esportiu, el pavelló municipal acollirà la quarta edició del Basketball Valencia Challenge entre el 29 de març i l’1 d’abril, i el dissabte 28 d’abril es realitzarà una xerrada sobre alimentació i esport en Vila Teresita.