Desde
Dimarts
1
Maig
12
45
hasta
Dijous
31
Maig
2018
12
45
AGENDA MAIG
La festivitat de la Mare de Déu i la Setmana de l’Agricultura, a l’agenda de maig
Consulta l'agenda de maig amb les cites destacades en l'àrea cultural, d'oci i juvenil.
26/04/2018

L’agenda d’actes que les diferents regidories de l’Ajuntament de Godella han programat per al mes de maig arriba carregada de grans cites.

 

En primer lloc, destaca la programació de la Festivitat de Ntra. Sra. dels Desemparats, que es celebrarà entre el 3 i el 21 de maig amb els tradicionals actes: besamans públic, pelegrinatge a la basílica de València, triduo, ronda a la Verge, misses i processó.

 

D’altra banda, des de l’àrea d’Agricultura, han organitzat la Setmana de la Persona Llauradora, entre els dies 12 i 15, amb visites al museu agrari, un dinar de germanor amb persones agricultores de Godella i pobles del voltant, passeig en carro per l’horta i la celebració de la festivitat de Sant Isidre Llaurador.

 

En l’àrea de Joventut cal destacar la proposta d’oci alternatiu, ‘Godelluna’, amb dos cites els dissabtes 5 i 19 de maig en les quals hi haurà tallers de ball, graffiti i cuina, festa de l’escuma, jam session i molt més. Els més menuts podran gaudir els diumenges 6 i 20 d’activitats, jocs i manualitats gratuïtes a l’escorxador.

 

També en el casal jove tindrem el dissabte 12 el festival ‘Resferic’ de música elèctrica, amb visita al camp de Sembra en Saó. Per tancar amb les activitats juvenils, cal apuntar el Godejam Graffiti 2018, que es celebrarà el diumenge 20 junt a l’estació del metro.

 

Els actes culturals ompliran, un cop més, els escenaris més reconeguts del nostre poble. El Capitolio acollirà el musical ‘La gran aventura de Pinocho’ el dissabte 12, el concert de la banda de Patraix i el concert de primavera del cor Lambert Alonso el diumenge 13, l’obra de teatre ‘Peset, la raó d’un poble’ els dies 18 i 19, el concert ‘Retrobem la nostra música’ de la banda del Casino Musical el diumenge 20, el concert de Gener el divendres 25 i l’estrena de la Jove Companyia de Dansa Gerard Collins el diumenge 27.

 

Pel que fa a les exposicions, tindrem la de l’alumnat del batxiller artístic del Sagrat Cor del 14 al 25 en Xicranda, i la de Mir Belenguer del 25 al 15 de juny en Vila Eugènia. També en el centre d’art podrem gaudir del recital de fi de grau de l’alumnat de l’Escola de Música el dimecres 16, i del concert inaugural del Festival Música de Cambra el dissabte 26.

 

A banda, hi haurà orientació laboral tots els dimecres en Vila Teresita, cinema d’estrena, curs d’iniciació a l’escalada i sessió de treball de l’Associació Valenciana del Bonsai.