BIM 2017
El BIM de juliol, amb l’especial Festes 2017, ja es troba als carrers de Godella
L’arcord amb EDIFESA, reportatges sobre els 10 anys d’agermanament amb Le Quintinie de Noisy le Roi i Bailly, el Festival Música de Cambra i el Gothejazz, l’entrevista amb l’esportista Manu Bargues, i l’especial Festes i II Setmana del Comerç, són alguns del continguts que es poden trobar al BIM de juliol.
25/07/2017

La darrera setmana va a començar el repartiment del BIM de juliol pels carrers de Godella. Aquesta segona edició de l’any del Butlletí d’Informació Municipal posa l’èmfasi de la seua portada en la II Setmana del Comerç Local a Godella, celebrada del 23 de juny a l’1 de juliol.

 

L’apertura al públic del parc de la Devesa després d’estiu, el Pla d’Esterilització Felina Municipal, l’escoleta d’estiu, la nova plataforma de Participació Ciutadana amb vot telemàtic, el Godejam o els convenis firmats entre les associacions i l’Ajuntament són altres dels temes que es poden trobar a la publicació. A la secció d’entrevista, el protagonista en aquesta ocasió és el jove i prometedor Manu Bargues, selecció espanyola d’esgrima.

 

En aquesta ocasió el BIM compta a les pàgines centrals amb un especial de Festes, que es celebraran de l’11 al 27 d’agost, i la programació de les quals es pot consultar tant a aquesta publicació com a la pàgina web i l’App municipal.

 

La regidoria de Comunicació de l'Ajuntament, a través del seu perfil de Facebook, farà un seguiment en directe del repartiment del BIM. El podeu seguir al següent enllaç: www.facebook.com/AjuntamentGodella/