AGENDA DESEMBRE
Consulta tota la programació de Nadal a l’agenda de desembre
Música, exposicions, activitats per a xiquets i xiquetes, Reis Mags i moltíssimes altres cites a una agenda de desembre marcada per les cites nadalenques.
30/11/2017

A partir de mitjans de mes de desembre comença a Godella una programació nadalenca variada, extensa i per a tots els públics que s’allargarà fins la cavalcada dels Reis Mags el 5 de gener. Este mes tindrem també música, cinema, exposicions i moltes altres cites.

 

Especial Nadal

L’Ajuntament de Godella i les distintes associacions del poble, han preparat una programació per a Nadal d’allò més variat.

 

Aquesta agenda nadalenca començarà el divendres 15 de desembre amb el concurs de portals de Betlém organitzat per la Junta Local Fallera, que en acabar tindrà el sopar de la seua junta. Eixa mateixa vesprada, l’alumnat d’iniciació i les agrupacions infantils de l’Escola de Música oferiran una audició al teatre.

 

El dissabte 16 es celebrarà el festival dels júniors ‘Som Rent’, i el diumenge 17 tindrem una doble cita: primer el concert de nadales tradicionals de Guinea Ecuatorial, i seguidament el concert ‘Cançons de Nadal’, on participaran tots els cors de Godella. Quedaran, però, dos concerts més: el del conservatori el dia 20 i el del Casino Musical el dia 23.

 

Aquest mateix dimecres 23, les clavariesses del Rosari prepararan una festa nadalenca amb berenar, rifa i tallers infantils. Els xiquets i xiquetes també podran gaudir d’una pequedisco el dimecres 27 en AlMatadero, i d’un contacontes i globusflèxia el dijous 28 a la biblioteca.

 

Després de cap d’any, el dimecres 3 a Vila Teresita, rebrem la visita dels Reis Mags que vindran a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes, i el dia 5 tindrà lloc la tradicional cavalcada, amb eixida des de la plaça de l’Ermita.

 

Entre mig, el dijous 4 es celebrarà al teatre Capitoli l’espectacle Evolution. I els dies 24, 25, 26 i 30 de desembre, i l’1, 6 i 7 de gener tindrem cinema d’estrena.

 

D’altra banda, del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, el col·legi Cervantes acollirà l’Escoleta de Nadal, per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.

 

Altres activitats a desembre

A més de l’oferta especial de Nadal, aquest mes de desembre ve carregat de moltes altres activitats, començant per la presentació del llibre Cuentos arquitectónicos, de Manuel Salvador, el primer de mes.

 

El dissabte 2 tindrem una jornada d’activació de l’associacionisme i la gala solidària contra el càncer.

 

El centre cultural Xicranda acollirà dos exposicions. Primerament, del 4 al 17, Miradas, de Manuel Mena. I més tard, del 18 al 22, la mostra de l’alumnat del taller de ceràmica de l’EPA. Hi haurà una tercera exposició, en aquesta ocasió a Vila Eugènia. Serà la d’Espai propi, del 15 al 21.

 

El dimecres 6 de desembre es celebrarà un acte en memòria de les víctimes de la repressió franquista, organitzat per l’associació Paraules Contra l’Oblit. I el dimecres 13 tindrà lloc el concert del 40 aniversari del CEE Koynos. Per últim, el dia 22, el teatre Capitoli s’omplirà amb la 1ª Gala de l’Esport FEDI CV.

 

També hi haurà, com cada mes, jornada de treball de l’Associació Valenciana del Bonsai, cinema d’estrena, club de lectura i curs d’iniciació a l’escalada.