PLE NOVEMBRE
El dijous 29, ple ordinari de novembre amb l’aprovació dels pressupostos municipals 2019
La sessió ordinària del ple de novembre tindrà lloc el proper dijous a les 19:30 h a saló de plens de l’Ajuntament de Godella. Consulta ací l'ordre del dia.
27/11/2018

El proper dijous 29 de novembre tindrà lloc, a les 19:30 h a saló de plens de l’Ajuntament de Godella, la sessió ordinària del ple de novembre, en que es debatrà l’aprovació dels pressupostos municipals per a 2019.

 

Este no serà l’únic tema de l’àrea econòmica. Tindrem també l’aprovació del límit màxim no financer per al pressupost 2019, la dació de comptes d’execució pressupostària 3T-2018, i la dació de comptes del cost efectiu dels serveis de 2017.

 

En esta sessió es portarà a debat també l’acord d’adhesió a l’ATM (Autoritat de Transport Metropolitana de València) en tots els seus termes, i l’aprovació de les ajudes socials corresponents a l’any 2017.

 

En l’àrea de mocions, es presentarà una conjunta de tots els grups polítics municipals sobre el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Al seu torn, EU presentarà una moció sobre el suport a la mobilització social; Compromís una altra sobre la inclusió del Corredor Cantàbric en el tram Sagunt-Saragossa en la Xarxa Transeuropea de Transport; i CET una última per donar suport a la proposta dels sindicats per als processos de consolidació d’ocupació temporal.