PLE SETEMBRE
Mocholí pren possessió com a nova regidora d'Esquerra Unida a l'Ajuntament de Godella
Al ple de setembre, Francisca Mocholí ocupà el seu càrrec com a nova regidora d'EU i es va fer efectiva la renuncia del regidor de Ciutadans, Sento Rodríguez Cotanda.
29/09/2017

Francisca Mocholí va prendre possessió ahir, dijous 28 de setembre, com a regidora d'Esquerra Unida al ple de l'Ajuntament de Godella. La nova edila arriba a la corporació municipal després de la renuncia, a la sessió plenària de juny, del seu company de partit, Joan Cardo, que fins a eixa data estava a càrrec de les àrees de Joventut, Biblioteca i Promoció del Valencià.

 

Mocholí va prometre complir amb les obligacions del càrrec de regidora. «Com a ciutadana partidària d'un model republicà, solidari i laic, promet per imperatiu legal lleialtat al rei i a la constitució», va afirmar.

 

Abans d'ocupar el seu seient, Francisca Mocholí va voler dirigir unes paraules als seus companys i companyes: «El més fàcil és fer allò que ú vol, però el que realment és un repte en democràcia municipal, i més concretament amb la composició d'aquest Ajuntament, és fer-ho amb respecte, tolerància i consens. Eixa serà la meua actitud i la del col·lectiu d'Esquerra Unida. Ens agradaria que ens trobàrem totes i tots en eixa tasca», comentà.

 

D'altra banda, es va fer efectiva la renuncia de Sento Rodríguez Cotanda com a regidor de Ciutadans, una dimissió per motius personals i familiars que ja va anunciar al ple de juliol.

 

Elvira Navarret Ferrando és la persona a la que a juí de la corporació correspon cobrir la vacant, donat que és la següent a la llista del partit. L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, recordà que si esta persona no volguera assumir aquest càrrec, ha de presentar la seua renunciar per escrit el més aviat possible, per tal d'accelerar els tràmits i facilitar la pressa de possessió del nou regidor o regidora de Ciutadans al proper ple d'octubre.