RADIO GODELLA
Ràdio Godella enceta una nova temporada i busca persones col·laboradores
El regidor de Comunicació, Paco Aràndiga, ha fet una crida a totes aquelles persones que vulguen col·laborar i participar de la programació de Ràdio Godella.
8/10/2018

Comença una nova temporada de Ràdio Godella, la graella definitiva de la qual es publicarà, tant al web de la ràdio com al web municipal, pròximament. Clàssics com ‘La Hora de Kayako’, ‘La Pinacoteca de Radio’, ‘El Vaixell’ o l’espai d’informació local ‘BIM Ràdio 3.0’ continuaran oferint els seus programes produïts als estudis del centre cultural Xicranda. A més, també es podran escoltar les propostes més destacades de les altres ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

 

Així mateix, el regidor de Comunicació, Paco Aràndiga, ha fet una crida a totes aquelles persones que vulguen col·laborar i participar de la programació de Ràdio Godella doncs, tal i com ha recordat, qualsevol persona té l’oportunitat de fer un programa sobre qualsevol temàtica. Els interessats i interessades poden passar per l’edifici de Xicranda a informar-se o també poden telefonar al 610101196.