EDIFESA
S'aprova l'acord amb EDIFESA malgrat el vot en contra d'EU, que provoca la dimissió de Cardo
Eva Sanchis va qualificar l'actitud d'EU de «destructiva cap a aquest govern» al votar en contra de l'acord. Cardo va manifestar la seua postura, contrària al seu grup, i va presentar la seua dimissió.
30/06/2017

El regidor d'Esquerra Unida, Joan Cardo, va mostrar la seua disconformitat amb la postura del seu grup, donat que ell haguera votat a favor, i va presentar la seua dimissió en acabar el ple. El grup EU va presentar tres arguments per votar en contra de l'acord. En primer lloc, que «es va reduir una quita insignificant» per a les arques municipals i que «amb una negociació mes llarga es podria haver aconseguit una major». D'altra banda, que la participació ciutadana «va quedar reduïda a una assemblea amb poca gent». I, per últim, que «una política d'esquerres no és aquella que posa en primer lloc el pagament de deute, ja que hi ha altres necessitats socials, educatives i ambientals més importants».

 

Per la seua part, el grup de govern va lamentar l'actitud irresponsable de tots els partits que votaren en contra d'un acord per a «l'execució d'una sentència ferma que s'ha de pagar». L'alcaldessa, Eva Sanchis, va criticar l'actitud d'EU, que va qualificar de «destructiva cap a aquest govern, i de desconfiança absoluta cap al seu regidor Joan Cardo i cap al treball del l'equip de govern». Tant ella com la resta de regidors i regidores de l'Ajuntament li van agrair a Joan Cardo el seu treball i li van desitjar molta sort de cara al futur. 

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Audio Agenda