APP
L'app Ajuntaments ja està actualitzada per a Godella
La nova versió incorpora la bústia ciutadana, una funcionalitat per enviar incidències directament als departaments corresponents de l'Ajuntament.
25/05/2017

La nova versió de l'aplicació mòbil Portals Municipals ja està actualitzada i disponible per al municipi de Godella. Esta app està costejada per la Diputació de València i la manté la Regidoria de Comunicació del consistori godellenc, que ha actualitzat tots els continguts i vincles necessaris per a la nova versió.

 

L’aplicació continua oferint les notícies de la web,  informació de la corporació municipal i altra informació d’interès. També s’ha millorat amb la incorporació de l'agenda completa municipal, l'agenda d'Alcaldia, els telèfons d'interès amb marcació automàtica, les farmàcies de guàrdia actualitzades, i els horaris de l'autobús municipal i del metro.

 

A més, esta versió incorpora una nova funcionalitat: la bústia ciutadana, que permet enviar incidències i suggeriments -amb possibilitat d’incorporar fotografies- directament als departaments municipals.

 

El regidor de Comunicació, Francesc Aràndiga, ha informat que estan en estudi altres funcionalitats i que en la mesura que vagen actualitzant-se les versions caldrà anar adaptant l’aplicació i així millorar la comunicació mitjançant dispositius mòbils.

 

Esta APP es pot descarregar per a Android i per a IOS buscant-la per 'Ajuntaments de València' de Digital Value.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Audio Agenda