VANESA MUELA
Vanesa Muela impartirà un taller de percussió i oferirà un concert en Vila Eugènia
A partir de les 11:00 h tindrà lloc el taller, i per la vesprada, a les 20:00 h, es celebrarà el concert, d’entrada gratuïta.
6/06/2018

La cantant i estudiosa de música i cançó tradicional, Vanesa Muela, estarà el proper dissabte 9 de juny al centre d’art Vila Eugènia de Godella per oferir un taller de percussió i un concert en què presentarà el seu nou treball, Que me quiten lo cantao, amb el que celebra 35 anys dalt dels escenaris.

 

A partir de les 11:00 h tindrà lloc el taller, en que aprendrem i coneixerem algunes de les cançons tradicionals més representatives del folklore espanyol, utilitzant material de cuina com es ve realitzant des de temps immemorials. Malauradament, ja no queden places disponibles, però tot aquella persona que ho desitge pot acudir com a oient. Per la vesprada, a les 20:00 h, es celebrarà el concert, d’entrada gratuïta.

 

Vanesa Muela és Premi Nacional d’Etnologia ‘Cultura Viva’ pel CSIC i Premi a la ‘Puresa Interpretativa’ per la Diputació de Valladolid. Porta cantant des dels 4 anys, i ha actuat en països com Espanya, França, Portugal, Alemanya, Àustria, Itàlia, Grècia i Suècia. Actualment té 10 discos al mercat.

 

Els seus concerts ens traslladen a temps passats a través d’instruments i artefactes com panderetes, panderos, petxines, culleres, paelles o guitarres. Podrem presenciar distints estils de música tradicional com les jotes, els fandangos, les seguidilles, els agarraos o las charradas, entre d’altres.