CONCURS PINTURA RÀPIDA
El XV concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’ es celebrarà el 15 de setembre
L’exposició de les obres premiades romandrà oberta a Xicranda del 19 de setembre al 14 d’octubre. Consulta ací les bases del concurs.
12/06/2018

El dissabte 15 de setembre tindrà lloc la quinzena edició del concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella i que acollirà com cada any a artistes que ompliran els carrers del poble amb els seus cavallets i pinzells.

 

Amb aquest certamen es pretén «donar continuïtat a un projecte que ha ajudat a ampliar la pinacoteca del poble i conèixer millor el nostre entorn, fins i tot descobrint nous racons de Godella, ha explicat la regidora de l’àrea», Tatiana Prades. En aquest sentit, existeix sempre una especial consideració per part del jurat cap a aquells artistes que escullen com a objecte de les seues obres aquells llocs que no s'hagen pintat amb anterioritat.

 

En total es repartiran més de 3.000€ en premis, contant els guardons en metàl·lic i les borses d’adquisició dels distints mecenes: Masia Xamandreu, Cerveseria Fernández Pons, El Almacén, i el propi Ajuntament.

 

Com cada any, es comptarà amb la col·laboració de l’artista local Josep Ferriol. «Per a nosaltres és un orgull que ens ajude en la confecció de les bases i l'organització de la jornada, per la qual cosa li estem molt agraïts», ha afegit Prades.

 

Aquelles persones que estiguen interessades a participar, hauran de presentar-se el 15 de setembre al centre d’art Vila Eugènia entre les 8:30 h i les 10:30 h, moment en que tindrà lloc el segellat dels bastidors i donarà inici el concurs. La recollida de les obres serà de 14:00 h a 16:00 h al mateix lloc, i la resolució del jurat es farà pública sobre les 20:00 h.

 

Per últim, l’exposició de les obres premiades romandrà oberta a Xicranda del 19 de setembre al 14 d’octubre.