PINTURA
Concurs de pintura ràpida 'Godella i el seu entorn'
El concurs està dotat amb més de 4.000€ en premis. Les obres guardonades s'exposaran al centre d'art Vila Eugènia.
19/07/2017

El concurs de pintura ràpida 'Godella i el seu entorn', organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella, acull cada any a artistes que omplin els carrers del poble amb els seus cavallets i pinzells.

 

Aquest concurs, dotat amb més de 4.000€ en premis entre els guardons en metàl·lic i les borses d'adquisició de material, te com a tema 'Godella i el seu entorn', havent una especial consideració per part del jurat cap a aquells artistes que escullen com a objecte de les seues obres aquells llocs que no s'hagen pintat amb anterioritat.

 

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, destaca que des de l'Ajuntament «s'aposta per la pintura, que tanta tradició te al nostre municipi. Amb aquesta vessant de pintura ràpida, el paisatge dels nostres carrers canvia per complet durant un dia, i sempre és un plaer passejar i observar com treballen els artistes».

 

A més, per al concurs es compta amb la inestimable col·laboració del pintor local Josep Ferriol. «Per a nosaltres és un orgull que cada any ens ajude en la confecció de les bases i l'organització de la jornada, per la qual cosa li estem molt agraïts», diu Tatiana Prades.

 

Les bases del concurs es poden consultar al document adjunt.

 

La imatge que il·lustra aquesta notícia és el quadre de Salvador Ribes Villalba, guanyador de l'edició de 2016.