GALA DANSA BENÈFICA
Gerard Collins celebrarà una gala benèfica el 22 de setembre a favor de la Plataforma Solidària Ciutadana
La companyia de Dansa, Gerdad Collins, organitza una gala benèfica a favor de la Plataforma Solidària Ciutadana de Godella el pròxim 22 de setembre al Teatre Capitoli.
30/08/2017

El pròxim 22 de setembre a les 22:30 hores en el teatre Capitoli, l'associació de dansa Gerard Collins presenta a la Jove Companyia en una gala de dansa benèfica a favor de la Plataforma Solidària Ciutadana de Godella.

 

El preu de l'entrada són 5€, que es destinaran per a comprar aliments frescos per a la plataforma, i es podran comprar a partir de setembre en el centre cultural Xicranda i en la mateixa taquilla del Capitoli. A més, en l'entrada del teatre el mateix dia de la funció també s'arreplegaran aliments no peribles.

 

La companyia posarà en escena la seua última producció, Improvement, una obra que consta de cinc propostes coreogràfiques a càrrec de sis creadors nacionals i internacionals (Eduardo Zúñiga, Kiko López, Carmela García, Mamen García, Feliu Torrents i Joaquín Collado) i interpretada per setze joves de l'associació. La durada és de 60 minuts i es tracta d'un espectacle multidisciplinari que combina dansa i videoproyecciones para tots els públics.