CULTURA
L'exposició 'Col·lectiu pintors valencians' arriba el dilluns 3 a Godella
El centre cultural Xicranda acollirà el proper dilluns a les 19:30 h la inauguració d'aquesta l'exposició d'un grup de pintors dirigits per Leopoldo Oltra.
31/03/2017

El proper dilluns 3 d'abril s'inaugurarà a les 19:30 h al centre cultural Xicranda l'exposició 'Col·lectiu pintors valencians', organitzada per Leopoldo Oltra i que romandrà oberta fins el 28 d'aquest mes.

 

Es tracta d'una mostra que ja ha visitat Picassent i Alboraia, i que viatjarà a l'Eliana en maig, després d'abandonar Godella. Leopoldo Oltra dirigeix un grup d'onze companys del grup sènior de Belles Arts de la UPV que porten junts quatre cursos.

 

A l'exposició veurem pintures l'oli i acríliques sobre temes diversos: paisatge urbà, paisatge rústic i pintura abstracta. <<Tenim molt il·lusió, doncs li dediquem tot el nostre temps lliure a la pintura, bé siga a crear noves obres o anar junts a vore exposicions>>, comenta Leopoldo Oltra. <<Personalment, per a mi és un plaer exposar a Godella, doncs la meua iaia era d'ací i sempre he tingut un vincle especial amb el poble>>, conclou.