PREMIS ARTS ESCÈNIQUES
Mamen García guanya el Premi de les Arts Escèniques com a millor direcció coreogràfica
Mamen García s’ha mostrat «molt satisfeta i feliç per haver rebut este premi». La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha expressat el seu «orgull i satisfacció» per l'èxit de la coreògrafa.
2/10/2018

La coreògrafa Mamen García va rebre ahir, dilluns 1 d’octubre, el Premi de les Arts Escèniques a la millor direcció coreogràfica per Mulïer, de Maduixa Teatre, que fou una de les companyies triomfadores de la nit amb altres tres guardons més: millor espectacle d’arts de carrer, millor composició musical i millor ballarina.

 

García s’ha mostrat «molt satisfeta i feliç per haver rebut este premi, que és molt important per donar-nos visibilitat en el nostre sector i també en la resta de la societat». I és que els Premis de les Arts Escèniques, atorgats per l’Institut Valencià de Cultura, s’han reprès després de huit anys d’absència.

 

«Ha sigut un reconeixement molt especial, no només per compartir nominació amb companys i amics als que admire moltíssim, sinó també pel gran treball que hi ha darrere de Mulïer, una producció molt laboriosa que ha donat uns resultats espectaculars», ha comentat Mamen García.

 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Godella, Tatiana Prades, s’ha sumat als moltíssims reconeixements que la coreògrafa ha rebut durant les darreres hores. «És un orgull, una satisfacció i una felicitat molt gran vore triomfar a la nostra Mamen García», ha dit.

 

«Ella ens ha ensenyat l'art de moure'ns com si no hi haguera gravetat, a obrir els ulls com a plats davant coreografies sensibles i reivindicatives, i també ha posat de manifest el valor de formar a joves talents que despunten ara en diverses companyies. Gràcies i enhorabona, Mamen!», ha manifestat Tatiana Prades.

 

Mamen García és també directora de la jove companyia de dansa Gerard Collins, resident al teatre Capitolio de Godella.