25 Febrer
Teatre
La reconeguda companyia de teatre El Pont Flotant porta «El fill que vull tindre» a Godella
Dissabte que ve 25 de febrer, a partir de les 19;30 hores, el teatre Capitoli de Godella acollirà l'última obra d'una de les companyies de teatre valencianes amb major projecció i prestigi del panorama nacional de les arts escèniques.
14/02/2017

El Pont Flotant interpretarà «El fill que vull tindre», una singular visió de sobre l'educació, la preocupació pel sistema d'ensenyament, la manera en la qual es transmeten coneixements o la influència de l'après en la nostra vida. Una reflexió sobre l'educació, sobre el procés d'aprenentatge, sobre el paper dels pares, dels avis, dels mestres i de totes les persones que formen part de la comunitat educativa. Un treball sobre els vincles emocionals amb els fills i amb els pares, sobre els conflictes, les alegries i les penes.

 

El Pont Flotant és una companyia de teatre estable que naix en 2000, com a grup de recerca sobre la tècnica de l'actor.

 

Allunyades de paràmetres comercials, les seues peces són el resultat d'un treball de creació col·lectiva, caracteritzat per una clara voluntat de cerca i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació i expressió teatrals contemporànies.

 

El treball físic de l'actor i la seua particular relació amb l'espai i l'espectador, la mescla de llenguatges diferents, la pobresa o economia de recursos i l'experimentació amb la realitat dins de la ficció són també senyes d'identitat en les seues creacions.

 

https://www.youtube.com/watch?v=s1ZNo9S7Rfo