ASSOC. JUBILATS
L’Ajuntament es compromet a millorar el manteniment de la seu dels jubilats
L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, es va reunir ahir amb la nova junta directiva de l'associació de jubilats i jubilades per parlar de diversos temes.
7/09/2018

L’alcaldessa de Godella i regidora de Serveis Municipals, Eva Sanchis, es va reunir ahir amb la nova directiva de l’associació de jubilats i jubilades, conformada per Enrique Pedro Navarro Aparicio (president), Miguel Escullero Illana (vicepresident) i Felipe García Ortega (secretari). En nom del consistori, Sanchis es va comprometre a fer un esforç per millorar el manteniment de la seua d’esta associació, ubicada a l’edifici municipal Vila Teresita.

 

En la reunió es tractaren temes com la millora de la neteja, la pintura de les terrasses i la retirada dels tendals trencats, l’estat actual del mobiliari, la remodelació de la pista de petanca, i qüestions de manteniment elèctric i informàtic. També es va parlar de possibles col·laboracions amb altres associacions del poble.

 

Actualment, l’associació de les persones jubilades de Godella compta amb uns 700 socis que diàriament es reuneixen en esta seu.