AJUDES COOPERACIÓ
S'obri la convocatòria d'ajudes per a la cooperació en països en desenvolupament
El consistori godellenc segueix oferint un recurs econòmic important per a recolzar als països denominats del Tercer Món en la consecució d'un desenvolupament sostingut.
20/07/2018

La regidoría de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godella obri avui, divendres 20 de juliol, i fins al pròxim 8 d'agost, el termini per a sol·licitar les ajudes per als projectes de cooperació i col·laboració en països en desenvolupament.

 

Els qui desitgen participar d'aquesta convocatòria hauran de presentar les sol·licituds, acompanyades de la documentació corresponent, en el Registre General de l'Ajuntament de Godella.

 

D'aquesta forma, el consistori godellenc segueix oferint, un any més, un recurs econòmic important per a recolzar als països denominats del Tercer Món en la consecució d'un desenvolupament sostingut, mitjançant la realització de projectes que permeten diversos objectius.

 

El primer d'aquests objectius és el de mobilitzar els recursos endògens en aquests països, fomentar el desenvolupament integral de la zona en la qual es materialitze l'ajuda. En segon lloc, es pretén contribuir al autoabasteciment de les necessitats bàsiques en aquelles zones més necessitades. En tercer lloc, afavorir als sectors de població objectivament més desfavorables: dona, infància i joventut… I, finalment, contribuir a la millora de les condicions d'hàbitat i del medi ambient.

 

Els beneficiaris potencials d'aquestes ajudes són les associacions sense ànim de lucre que estiguen prèviament inscrites en el Registre Municipal d'Associacions Veïnals previst en l'article 236 del ROF, i les ONGs els socis peticionaris de les quals siguen veïns/es del municipi empadronats amb una antiguitat mínima d'un any i que assumisquen la representació de l'ONG a la qual pertanyen.