EDUCACIÓ
Els alumnes de Gençana aconsegueixen tres mencions d'honor en Experimenta 2017
El centre educatiu de Godella fou el que més guardons va aconseguir en la XII edició d'aquest concurs divulgatiu.
6/04/2017

Els alumnes de Secundària del Centre Educatiu Gençana de Godella van aconseguir un total de tres mencions d'honor en la Fira Experimenta, celebrada el passat 2 d'abril en el Museu de les Ciències Príncep Felipe, convertint-se així en el centre amb major nombre de guardons obtinguts en la XII edició d'aquest concurs.

 

El projecte “El que l'humà sent, també ho veu” , presentat pels alumnes de 2º Secundària Lucía Barreiro, Martina Fredes, Alicia Gómez i Alexander Rasskin, va obtenir la menció d'honor en la categoria de Projectes de Física.

 

En la categoria d'Aplicacions Tecnològiques, dos van ser els treballs premiats. D'una banda, els estudiants de 3º ESO Ángel Carratalá, Carla Be, Félix Muñoz i Claudia Murgui van aconseguir el reconeixement del jurat pel seu projecte "Perfeccionant la naturalesa".

 

Per la seua banda, en la mateixa categoria Meritxell Blasco, Júlia Carrau, Mateo Gajic i Paula Verdoy (alumnes de 1º ESO) també es van fer amb una menció d'honor gràcies al seu treball "El sol en la cuina".

 

Els professors de Tecnologia i Física de Gençana, Yolanda Nebot i Vicente Valero, van acompanyar als alumnes de Secundària en aquest certamen, organitzat per la Facultat de Física de la Universitat de València, que té com a objectiu convertir als estudiants d'ESO i Batxillerat dels centres de la Comunitat Valenciana en protagonistes i creatius mitjançant el desenvolupament d'un projecte experimental que exposen i divulguen davant jurat i públic en aquesta fira oberta.