EDUCACIÓ
Comença hui la Setmana Cultural del Conservatori
Conferències, tallers, masterclass i un concert de clausura protagonitzaran la Setmana Cultural del Conservatori de Godella, que es celebrarà des de hui fins el proper dimecres 15 de març.
13/03/2017

Hui, dilluns 13 de març, comença la Setmana Cultural del Conservatori de Godella, que fins el proper dimecres comptarà amb distintes activitats, conferències i tallers impartits per professionals de l'àmbit musical a les instal·lacions del propi conservatori.

 

Aquesta vesprada, a les 17:30 h, Josep Lluís Galiana impartirà un taller d'improvisació.

 

Demà, dimarts 14, de 17:00 h a 19:00 h, Guillermo Dalta i Francisco Fermín Galduf faran un entrenament mental per a l'audició. En acabar, a les 19:30 h, tots dos impartiran la conferència per a pares El paper dels pares a l'ensenyament musical. A aquesta mateixa hora, Rio Gómez dirigirà el taller de música coral.

 

El dimecres 15 de març, a les 16:00 h, hi haurà una masterclass de Up Sound per Jordi Albert. A les 17:00 h coincidiran diverses activitats: el taller de Lutheria -per Luthiers Clar-, el taller de respiració -per Antonio Pérez Rollo-, el taller de manteniment del piano -per José Juan Martínez-, i la masterclass de Marimba -per Pablo Mor-. Aquesta última tindrà lloc al Casino Musical.

 

Per últim, a les 19:30 h, l'orquestra del conservatori oferirà un concert de clausura.

 

D'altra banda, el 17 de maig, els alumnes que finalitzen els seus estudis al conservatori protagonitzaran un recital al saló d'actes del centre cultural Villa Eugenia.