IES COMARCAL
L’IES Comarcal participarà a un projecte europeu de formació docent
El projecte Erasmus+ es desenvoluparà a l'IES Comarcal durant el període 2017-2019. El professorat tindrà l'oportunitat de formar-se en països i sistemes educatius tan diversos com Finlandia, Suècia, Islàndia, Itàlia, Irlanda, Àustria, la República Checa, Polònia o Itàlia.
13/11/2017

A l’IES Comarcal de Burjassot –centre al que estan adscrits per zona els estudiants de Godella- li han concedit un nou projecte Erasmus+ de formació docent anomenat Breaking borders through cooperative learning, d'una durada de 2 anys, i que es desenvoluparà al propi institut en el període 2017-2019.

 

Es tracta d'un projecte de formació del professorat centrat en l'aprenentatge cooperatiu i en el treball per projectes que comporta 15 mobilitats mitjançant les quals el professorat tindrà l'oportunitat de formar-se en països i sistemes educatius tan diversos com Finlandia, Suècia, Islàndia, Itàlia, Irlanda, Àustria, la República Checa, Polònia o Itàlia. Des de l'institut s’encara el projecte amb molta il·lusió, ja que «es tracta d’un plantejament de treball molt interessant», diuen des de la direcció.