EPA
El programa educatiu 2017-2018 de l'EPA comença el 18 de setembre
Les inscripcions per a la formació bàsica s'instauraran del 4 al 15 de setembre de 18 a 20:30 hores en el despatx de l'EPA, al centre cultural Xicranda
31/08/2017

Les classes del programa educatiu de l'Escola de Persones Adultes (EPA) pel curs 2017-2018 tindran lloc del 18 de setembre al 15 de juny per a tots els grups.

 

Per aquest curs el programa compta amb una formació bàsica i superior, a més dels tallers de l'EPA de vidre, tiffany, fusió de vidre i bijuteria, ceràmica, teatre, valencià, costura i componiments, anglès per adults i xiquets de 7 a 10 anys, francès, informàtica, creació literària i club de lectura.

 

Les inscripcions per a la formació bàsica s'instauraran del 4 al 15 de setembre de 18 a 20:30 hores en el despatx de l'EPA, al centre cultural Xicranda. L'edat mínima de matriculació és de 18 anys complits en 2017 o 17 anys en cas d'haver passat la prova lliure. 

 

Les activitats programades per a la formació bàsica són: iniciació i cultura general, pregraduat, educació secundària – nivell 1 i preparació per a la prova d’accés al Grau Mitjà, preparació per a la prova lliure GES, castellà per a estrangers (nivell 1 i 2), valencià A2 i valencià B1.

 

La documentació que cal presentar és la inscripció-matrícula, DNI original i còpia, fotografia de carnet en cas d'alumne nou i l'import de 25€, excepte els matriculats en Iniciació i Cultura general i Castellà per a estrangers.

 

D'altra banda, les inscripcions per a la formació superior de cara a la preparació per a la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Superior, tindran lloc del 4 al 15 de setembre de 9 a 11 hores, i l'11 de setembre de 16:30 a 18 hores, en el Departament d’Educació de Xicranda.

 

La documentació a presentar serà la sol·licitud d'inscripció-matrícula, fotocòpia del DNI i del compte bancari en el qual s'indique l’IBAN.

 

En ambdós casos, la formació dels diferents grups queda condicionada a la matrícula d'un nombre mínim d'alumnat i a la disponibilitat del professorat.