8 Abril
Campionat Autonòmic Bàsquet FEDI-CV 2017
La Jornada Inaugural del Campionat Autonòmic de Bàsquet 2017 organitzat per FEDI-CV (Federació d'Esport per a persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual de la Comunitat Valenciana) se celebrarà dissabte que ve en el Pavelló Municipal de Godella.

La jornada començarà a les 10:00 del matí i enfrontarà a cinc equips de la Comunitat Valenciana. El campionat es desenvoluparà en tres jornades regulars (les dues primeres a Godella) i una Jornada Final de Play OFF.

Parteixen com a favorits els equips UNITS 'A' i ALTER VALÈNCIA, ja que no en va, tots dos equips, són els actuals Campions i Subcampions d'Espanya de Bàsquet per a perdones amb Diversitat Funcional Intel·lectual.

Aderes Burjassot, històric equip de bàsquet en aquesta modalitat esportiva, i que atresora més de 10 títols autonòmics i nacionals aconseguits des de 1997, intentarà aquesta temporada, recuperar l'hegemonia perduda en els últims anys.

Esport Sense Adjectius (DSA) d'Elx i Units 'B', tots dos conjunts formats per esportistes molt joves i combatius, seran jutges d'aquest Campionat que s'espera apassionant.