ESPORTS
Godella acull la jornada inaugural de bàsquet de persones amb discapacitat intel•lectual
El pavelló municipal va ser la seu de la jornada inaugural del Campionat Autonòmic de Bàsquet FEDI CV 2017.
11/04/2017

Emocionant jornada inaugural del Campionat Autonòmic de Bàsquet FEDI CV 2017 la viscuda aquest cap de setmana passat en el pavelló municipal de Godella.

 

El regidor d'Esports, Fernando Oliveros, inaugurava la jornada i saludava a jugadors i tècnics dels diferents equips, mentre aquests, es realitzaven, com és habitual aquesta temporada, la foto oficial de rigor del Campionat. Fernando Oliveros, ha mostrat la seua satisfacció d'acollir a Godella aquesta jornada i ha manifestat la total disponibilitat de l'Ajuntament a recolzar a la FEDI CV i als clubs adscrits a la mateixa, en la promoció de l'esport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

 

La jornada s'iniciava amb un espectacular enfrontament entre l'equip amfitrió Units A i el Aderes Burjassot, que acudia al torneig amb baixes importants. Els dos primers quarts van estar molt igualats i va ser a partir del tercer quan Units A va trencar el marcador col·locant el final 34- 19.

 

El segon partit de la jornada, enfrontava a Alter València i Units B, un equip que inicialment anava a jugar en categoria adaptada i a causa de la falta d'inscripcions en aquesta categoria va ser inscrit en competició.

 

Expectació màxima per conèixer el nou Alter València, després de la seua aliança amb l'equip Bàsquet Sud Petraher, tots dos clubs procedents del barri de Patraix. Excel·lents sensacions del club de Patraix, que vencia al Units B per 42 a 8. Malgrat el resultat, Units B no va baixar mai els braços i va fer un excel·lent partit.

 

La jornada concloïa amb un gran enfrontament, el DSA d'Elx (Esport Sense Adjectius), quart classificat de la temporada passada, arribava a Godella amb nombroses baixes, però lluny d'acovardir-se davant Alter València, que li va plantar cara des del principi de la trobada i va vendre cara la seua derrota. DSA es va deixar portar en la tercera cambra del partit, on els valencians van imposar la seua fortalesa física i les rotacions de la banqueta. Resultat final 26-13 que col·loca a Alter València Petraher com a líder de la competició.

 

La pròxima jornada tornarà a disputar-se en el pavelló municipal de Godella el 29 d'abril, després de les vacances de Setmana Santa i Pasqua.