Desde
Dijous
1
Febrer
10
00
hasta
Dimecres
28
Febrer
2018
20
30
Els primers actes de Falles i les festes de carnestoltes, a l’agenda de febrer

Des de les diferents regidories de l’Ajuntament de Godella s’ha preparat una agenda per al mes de febrer on ja tindrem una presència destacada dels actes previs a les Falles 2018. Hi haurà, també, festes de Carnavals, exposicions, música, literatura i molt més.

 

La primera d’aquestes cites tindrà lloc el dissabte 3 de febrer, amb la presentació de la Falla Cervantes-Sant Blai. El 10 de febrer serà el torn de la falla Dr. Valls. I finalment es celebrarà l’exaltació de les falleres majors el dissabte 17 de febrer. Tots aquests actes tindran lloc al teatre Capitolio a les 17:30 h. També dins de les activitats falleres, el diumenge 25 es realitzarà el trasllat de la Verge i posteriorment hi haurà un dinar de germanor organitzada per la Junta Local Fallera.

 

Seguint amb les activitats de febrer, el diumenge 4 assistirem a la festa de Sant Antoni, amb una missa a la parròquia Sant Bertomeu i la tradicional benedicció d’animals al carrer Major, organitzada per la regidoria de Festes. En acabar, les clavariesses del Rosari organitzaran les calderes d’arròs amb fesols i naps.

 

Pel que fa a les exposicions, el centre cultural Xicranda acollirà un parell de mostres de l’EPA. Primer, del 5 al 16, la de pintura; i després, del 19 al 25, la de ceràmica i costura. També ens reunirem a Xicranda per presentar el llibre Visiones, de Norma González, el dijous 22, i per debatre sobre Las aventures del buen soldado Svejk, de Jaroslav Hasek, el dimecres 28; totes dos activitats a la biblioteca.

 

Hi haurà també actes per als més joves, com la fira infantil de carnestoltes el divendres 9, el conta contes el divendres 16, o la festa de carnestoltes organitzada per les clavaries del Rosari i del Salvador el dissabte 24.

 

Per últim, tindrem un concert benèfic de l’orquestra del Casino Musical el dissabte 24, i entre el 13 i el 18 de febrer podrem gaudir del curs d’iniciació a l’escalada al poliesportiu municipal.