Dijous
16
Agost
2018
11
00
Festes 2018: 16 d'agost

El dijous 16, a les 11 hores a la piscina municipal, la regidoria de Festes amb col·laboració de la regidoria d'Esports han preparat activitats per a gaudir d'un matí diferent i ben fresquets.

 

A més, tindrà lloc un taller de Zumba organitzat per la penya Pebreretes a les 18 hores (xiquetes i xiquets) i a les 19 hores (adults), en la Plaça de l'Església. Cal portar roba i calcer còmode per realitzar l'activitat.

 

A continuació, a les 21 hores els abonats de les clavariesses del Rosari i els clavaris del Salvador gaudiran d’un sopar a la fresca i de l’actuació de l’orquestra Seven Crashers, en la plaça d’Enric Cullell.

 

Clavariesses del Rosari

 

Mayte Sanfélix Benlloch (clavariessa major), Sofía Navarro Pérez, María Martínez Hernández, Lorena Havia Rico, Alba López Cortés, Rocío Lliso Cortés, Paula Rodríguez González, María Pilar Mena silvestre, Amparo Such Brunchú, Mónica Benlloch García, María Expósito López, María Valero Villaplana, Marta López Gilberte, Liz Arévalo Correa i Laura Domingo Font.

 

Clavaris Salvador

 

Josep Alcalá Contreras, Rubén Iranzo Valero, Álvaro Cockwell Gallego, Juan González Rodas, Víctor García Valero, Lorenzo Hernández Igual, Ferran Doménech López, Iván Montagut Villaplana, Juan Carlos Fernández Marín, Samuel Llopis Montes, Santiago Martínez Alonso, Sergi Fernández Alonso, Juan Carlos Cabriada Ibañez, Adrián Barat Bono, Javier Llorens Montesinos, Pablo Santafosta Rosell, Caries Bautista Carretero