Dilluns
20
Agost
2018
11
00
Festes 2018: 20 d'agost

El dilluns 20, a les 11 hores a la plaça d’Enric Cullell, tindrà lloc l'esmorzar popular organitzat per la penya Els Moliners. A les 12 hores, la penya també organitzarà el "Combato di Vino" a la mateixa plaça.

 

A les 18:30 hores es realitzarà un berenar d’orxata i fartons amb activitats per als xiquets i xiquetes, en la plaça de l’Església.

 

A continuació, a les 21 hores a la plaça d’Enric Cullell, tindrà lloc el sopar per a les jubilades i jubilats. Cal presentar el DNI i el carnet de pensionista. Venda de tiquets els dies l’1, 3, 6, 8, 10 i 13 d'agost en horari de 17 a 19h a la llar dels jubilats. Preu per comensal: 4 €.

 

A les 23:30 hores a la plaça d’Enric Cullell, es realitzarà una vetlada musical a càrrec de l’orquestra Twister, organitzat per la regidoria de Festes.

 

Clavariesses del Rosari

 

Mayte Sanfélix Benlloch (clavariessa major), Sofía Navarro Pérez, María Martínez Hernández, Lorena Havia Rico, Alba López Cortés, Rocío Lliso Cortés, Paula Rodríguez González, María Pilar Mena silvestre, Amparo Such Brunchú, Mónica Benlloch García, María Expósito López, María Valero Villaplana, Marta López Gilberte, Liz Arévalo Correa i Laura Domingo Font.