FALLES GODELLA 2018
‘Empremtes’, de Cristian Gil i Javier Peris, cartell guanyador de les Falles de Godella 2018
El diumenge a les 12:00 h, durant la inauguració de l'exposició del Ninot, es lliurarà el premi als guanyadors. Els cartells de les Falles de Godella 2018 estaran exposats en Xicranda fins el dia 15.
2/03/2018

L’obra ‘Empremtes’, de Cristian Gil Gil i Javier Peris Ros, ha estat el cartell triat per a il·lustrar les Falles de Godella 2018, després d’imposar-se als altre quatre candidats que participaven en el concurs convocat per la Junta Local Fallera.

 

En aquesta ocasió, tal i com ha assenyalat la regidora de Festes, Tatiana Prades, «s’ha premiat la innovació i modernitat del cartell, que combina formes geomètriques per construir una imatge que recorda a la indumentària tradicional de la dona i del home a les Falles».

 

El proper diumenge 4 de març, durant la inauguració de l’exposició del Ninot que tindrà lloc a les 12:00 h en Xicranda, Cristian Gil i Javier Peris rebran el seu premi com a guanyadors d’aquest concurs. En l’acte també es lliuraran els premis als ninots indultats, a les millors disfresses de la cavalcada del dissabte i al millor llibret de Falles. Tant ‘Empremtes’ com la resta de cartells presentats s’exposaran al hall del centre cultural fins el dia 15.

 

Prades ha volgut convidar a tota la ciutadania a participar d’aquestes festes i de tots els actes que des de la regidoria i la Junta Local Fallera s’han programat per a les properes setmanes.