EXPOSICIÓ DEL NINOT
La Falla Dr. Valls indulta el seu Ninot infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el gran
L'exposició del Ninot estarà oberta al públic al hall del centre cultural Xicranda fins el 15 de març.
5/03/2018

Ahir, diumenge 4 de març, es va obrir al públic l’exposició del Ninot de les Falles de Godella 2018. La regidora de Festes, Tatiana Prades, va inaugurar aquesta mostra -que es podrà visitar al centre cultural Xicranda fins el proper dia 15-, i va lliurar els premis dels diferents concursos organitzats per la Junta Local Fallera.

 

Foren uns guardons molt repartits. La Falla Dr. Valls guanyà el premi al Ninot indultat infantil, i la Falla Cervantes Sant Blai el del Ninot indultat gran. Aquesta darrera comissió també es va quedar amb el premi al millor llibret.

 

Pel que fa als reconeixements de la cavalcada del Ninot, celebrada el dissabte, la Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fabian i Fuero guanyà la millor disfressa de comparsa, amb la temàtica del reciclatge. La millor disfressa de comparsa infantil va recaure sobre la Falla Cervantes Sant Blai, pel tema Avatar. Les dues millors disfresses individuals –infantil i gran- se les emportaren representants de la Falla Dr. Valls. Per últim, la millor crítica fou per als integrants de la Falla Dr. Cabo, disfressats de Montoro.

 

Cristian Gil Gil i Javier Peris Ros també recolliren el seu premi com a autors de ‘Empremtes’, el cartell seleccionat per il·lustrar les festes falleres d’enguany. La regidora, Tatiana Prades, va destacar que en aquesta ocasió «s’ha premiat la innovació i modernitat del cartell, que combina formes geomètriques per construir una imatge que recorda a la indumentària tradicional de la dona i del home a les Falles».