16 Març a 20 Març
Falles Godella 2017
Falles Godella 2017
 • Divendres, Març 17, 2017 - 12:30 a Diumenge, Març 19, 2017 - 23:45
  Divendres, Març 17, 2017 - 13:15
  FESTES
  Els premis s'han donat a conèixer des del balcó de l'Ajuntament. Al carrer Major s'ha viscut un ambient festiu i de convivència entre totes les comitives.

  La regidora de Festes de l'Ajuntament de Godella, Tatiana Prades, ha anunciat aquest matí els premis als monuments infantils i grans de les festes falleres del municipi. Dr. Valls ha estat triada com a millor Falla infantil, mentre que Dr. Cabo ha guanyat a la categoria gran.

   

  El jurat ha decidit atorgar el segon premi de Falla infantil a Cervantes Sant Blai, el tercer per a Dr. Cabo i el quart per a San Sebastià arquebisbe Fuero. A la categoria gran, Cervantes Sant Blai ha acabat en segon lloc, mentre que Dr. Valls ha estat tercera i San Sebastià arquebisbe Fuero quarta.

   

  Aquesta vesprada, la fallera major i la fallera major infantil de la Falla San Sebastián -Susana Silvestre i Aitana Vázquez-, acudiran en representació de la Junta Local Fallera de Godella a l'ofrena a la Mare de Déu a València.

   

  Demà dissabte a les 18:00 h s'oferirà l'ofrena a la Mare de Déu a Godella, que començarà des del carrer Major i acabarà a l'Ermita del Salvador.

   

  Per últim, el 19 de març a les 13:00 h es celebrarà la missa de Sant Josep a l'església Sant Bertomeu. Al finalitzar, es dispararà una Mascletà a les portes de l'Ajuntament. I a la nit tindrà lloc l'esperada Cremà, que posarà el punt i final a unes festes que enguany celebren per primer cop ser Patrimoni de la Humanitat.

  Font de la informació: 
  Dr. Valls i Dr. Cabo, millors Falles infantil i gran respectivament

  Dilluns, Març 6, 2017 - 14:00
  FESTES
  La Falla Cervantes va guanyar el premi al millor Ninot, mentre que la Falla Dr. Valls s'emportà el de millor Ninot infantil. A aquest acte, la regidora de Festes Tatiana Prades també va donar a conèixer els premis per a les millors disfresses de la cavalcada, la millor comparsa, el millor llibret i el millor cartell.

  La regidora de Festes, Tatiana Prades, va lliurar ahir diumenge els premis als Ninots indultats de les Falles 2017 a Godella. El millor ninot va recaure sobre la Falla Cervantes, mentre que el millor ninot infantil fou el de la Falla Dr. Valls.

   

  L'acte, que es va celebrar al Centre Cultural Xicaranda i que va reunir a nombrosos fallers i falleres, també va reconèixer l'obra 'Celebrem l'art', de Javier Peris Ros i Cristian Gil Gil, com al millor cartell.

   

  La Falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fuero va guanyar el premi al millor llibret de Falles. Un llibret que, en paraules de Tatiana Prades, "ens porta una proposta diferent i innovadora que ha sigut valorada molt positivament pel jurat".

   

  També s'entregaren els premis de la cavalcada del Ninot, celebrada el dissabte 4 pels carrers de Godella. La millor disfressa infantil fou per a 'Algodón Dulce', i la millor disfressa major per a 'Montaña Rusa', totes dues de la Falla Dr. Valls.

   

  'Los Legos', de la Falla Cervantes, va guanyar el premi a la millor comparsa infantil, mentre que 'El Bosque', de la Falla Dr. Cabo, s'emportà el de la millor comparsa major. Per últim, la millor crítica fou la de la Falla Dr. Valls.

   

  El dissabte, després de la cavalcada, va tindre lloc la Crida des del balcó de l'Ajuntament. La regidora de Festes, Tatiana Prades, va estar acompanyada per les falleres majors i infantils de totes les Falles del municipi: María Parrilla i Carmen Junquero (Dr. Cabo), Rocío Damiá i Natalia Cruz (Dr. Valls), Susana Silvestre i Aitana Vázquez (San Sebastián), Belén Tortajada i Lucía Giner (Cervantes).

   

  Aquests actes donen inici a unes festes que viuran els seus dies grans a partir del dia 17 de març, quan es coneixeran els premis a les millors Falles, a les 12:00 h a l'Ajuntament. Per la vesprada, la fallera major i la fallera major infantil de la Falla San Sebastián -Susana Silvestre i Aitana Vázquez-, acudiran en representació de la Junta Local Fallera de Godella a l'ofrena a la Mare de Déu a València.

   

  El dissabte 18 a les 18:00 h s'oferirà l'ofrena a la Mare de Déu a Godella, que començarà des del carrer Major i acabarà a l'Ermita del Salvador.

   

  Per últim, el 19 de març a les 13:00 h es celebrarà la missa de Sant Josep a l'església Sant Bertomeu. Al finalitzar, es dispararà una Mascletà a les portes de l'Ajuntament.

  Font de la informació: 
  Les Falles Cervantes i Dr. Valls guanyen els premis als Ninots indultats

  Dimarts, Febrer 28, 2017 - 12:00
  FESTES
  El cartell guanyador és obra de Javier Peris Ros i Cristian Gil Gil. El proper diumenge 5 de març tindrà lloc l'entrega de premis.

  'Celebrem l'art', de Javier Peris Ros i Cristian Gil Gil, ha estat el cartell triat per a il·lustrar les Falles de Godella 2017, després de guanyar el concurs convocat per la Junta Local Fallera del poble.

   

  El cartell, que representa una torxa, s'ha imposat als treballs titulats 'L'ofrena' i 'Viure el foc', que han estat triats en segona i tercera posició, respectivament. Tots tres, juntament amb la resta de cartells presentats, seran exposats al Centre Cultural Xicaranda (carrer Manuel Tomàs, 2), el proper diumenge 5 de març a les 11:00h, moment en que s'inaugurarà l'exposició del Ninot i s'entregaran els premis, tant de cartells com de Ninots indultats. 

   

  Una vegada finalitzat l'acte, la cort d'honor de falleres de Godella marxarà amb la regidora de Festes, Tatiana Prades, cap a l'Ajuntament de València, on la Junta Central Fallera les ha convicat a pressenciar la mascletà.

   

   

  Font de la informació: 
  'Celebrem l'art', cartell guanyador de les Falles Godella 2017