Mare de Déu

La Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats ha fet pública la programació de la festa en honor a la patrona dels valencians. El 8 de maig, en l'exconvent de les carmelites, tindrà lloc el besamans públic, amb l'horari de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h. A continuació, se celebrarà una missa i la imposició de medalles als nous confrares. Tota la recaptació i la recollida d'aliments, Operació quilo, anirà íntegrament destinada a Caritas interparroquial. També en el besamans se celebrarà el tradicional concurs de pintura de la Mare de Déu dels Desemparats per als col·legis participants.

El 10 de maig, a la 1.30 h (de matinada), començarà la 10a edició de la Peregrinació des de la parròquia de Sant Bartomeu, que arribarà fins a la basílica de València.

El 17 de maig (tercer diumenge de maig) es commemorarà la festivitat de la Verge. Amb aquest motiu, a les 20.00 h, tindrà lloc la solemne missa major a la Mare de Déu dels Desemparats en l'exconvent de les carmelites, cantada pel Cor Parroquial de Sant Bartomeu i, a continuació, la solemne processó pel recorregut de costum, acompanyada de tabalet i dolçaina, i per la Banda del Casino Musical de Godella. Tant a l'eixida de la Mare de Déu de l'ermita del Salvador com a l'entrada es dispararan 21 salves.

Els actes commemoratius es tancaran el 18 de maig, a la parròquia del Salvador, amb la missa en sufragi de tots els confrares difunts, que se celebrarà a les 20 h.