• Cartell anunciador de les Falles 2015
Festes
Godella publica les bases per al concurs del cartell de les Falles
La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Godella, amb la col·laboració de la Junta Local Fallera, convoca un concurs mitjançant el qual, qualsevol persona major de 10 anys podrà optar a confeccionar el cartell que enguany anunciarà la celebració de les Falles.
8/02/2017

Les bases —que podeu descarregar en format PDF al final d'aquest article—, estableixen els requisits perquè les propostes puguen formar part del «concurs de cartells anunciadors de les tradicionals i populars festes de les falles».

Els participants tindran fins al 24 de febrer per presentar —a partir de l'endemà de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de l'Estat— els treballs per registre d'entrada de l'Ajuntament. Tant la temàtica com el procediment per a fer el treball són lliures. En tot cas, el resultat haurà de tindre relació amb les falles i haurà d'estar en un format que no oferisca dificultat per a la seua reproducció. El primer premi, de 100 euros, es lliurarà públicament en un acte que tindrà lloc el dia 5 de març al Centre Cultural Xicranda. Uns dies abans es farà públic el veredicte del jurat en la pàgina web de l'Ajuntament i en la de Junta Local Fallera.

A les bases, que podeu descarregar baix d'aquest article, trobareu tots els detalls relatius a aquest concurs.