6 Maig
Taller d'Autodefensa per a dones
Taller d'Autodefensa feminista per a dones de totes les edats. Període d'Inscripcions obert: envia nom i cognoms, data de naixement, contacte i nº document d'identitat a igualtat@godella.es De 10 a 14h i de 16 a 19h al Casal Jove l'Escorxador

Tens por de caminar sola per la nit?

Vas massa curta...

No tornes sola cap a casa

Viatges sola?

Ves amb compte amb tot...

....

Quantes vegades has escoltat aquestes frases?

Per què hauriem de tenir tantes pors de caminar pels carrers? d'anar soles per la nit?

Les dones, pel simple fet de ser-ho, ens hem de cuidar d'anar soles a segons quins llocs i segons quines hores?

Per què ens hem de protegir? De qui ho fem? Per què?

La consicència és la primera ferramenta d'autodefensa. L'autodefensa personal ens pot servir tant per a prevenir situacions de violència, com per a eixir d'elles, per això està dirigit a dones adolescents, joves, adultes i majors. La defensa personal és primordialment una actitud, significa poder protegir-nos a nosaltres mateixes. És una proposta pacífica on s’utilitzen tècniques psicològiques i físiques. A partir de tècniques de coneixement personal, defensa i autoestima el taller pretén assolir els següents objectius: desenvolupar la autoestima a través de la autodefensa, instruïr-se en tècniques d’autodefensa, possibilitar la resolució de conflictes, treballar: conscienciació i prevenció, relaxació i enfortiment, autodefensa verbal, actitud física davant un afrontament físic i donar informació legal i contactes útils.

Cal portar roba i sabates cómodes i un coixí gran.

El taller es farà el dissabte 6 de maig al Casal Jove l'Escorxador. Es realitzarà una part pel matí i l'altra per la vesprada, de 10 a 14 i de 16 a 19. Si us va de gust porteu alguna cosa per a dinar i compartirem l'espai totes juntes durant el descans.