TROBADA COMARCAL DE DONES
Godella acull la IX Trobada d’Associacions de Dones de l’Horta Nord
El dissabte 11 a partir de les 10:00 h, Vila Teresita acollirà la IX Trobada d’Associacions de Dones de l’Horta Nord promoguda des del Consorci Pactem Nord.
8/11/2017

L’Ajuntament de Godella organitza, juntament amb el Consorci Pactem Nord, la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l’Horta Nord i el Fòrum Comarcal d’Igualtat d’Oportunitats de l’Horta Nord, la IX Trobada d’Associacions de Dones de l’Horta Nord, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de novembre a partir de les 10:00 h.

 

Es tracta d’una trobada anual que naix fruit d’una iniciativa del Consorci Pactem Nord amb l’objectiu de garantir un punt de trobada entre les distintes associacions de dones de la comarca. «La finalitat d’aquesta jornada és la de compartir experiències i, sobretot, sensibilitzar a la ciutadania en un tema tan important com és la inserció laboral en igualtat», afirma la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Godella, Teresa Bueso.

 

Aquesta trobada ve realitzant-se des de 2008 i ha recorregut distints punts de la comarca. «Quan des de Pactem Nord contactaren amb nosaltres i ens proposaren organitzar-la en Godella, no ho dubtàrem, doncs estem convençudes de l’èxit d’aquesta jornada, que comptarà amb ponències i col·loquis molt interessants que ens faran reflexionar d’una forma renovadora», afegeix Bueso.

 

La pròpia Teresa Bueso serà l’encarregada d’inaugurar les jornades juntament amb l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; el president del Consorci Pactem Nord, Rafa García; i la presidenta de la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l’Horta Nord, Concha Alcover. Durant tot el matí, el saló d’actes de Vila Teresita acollirà diverses xarrades, i a les 13:30 h es llegirà un manifest institucional contra la violència de gènere.