• Dia Internacional de la Dona
IGUALTAT
L'Ajuntament de Godella organitza 11 actes per commemorar el Dia de les Dones
El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, es celebrarà amb una completa agenda cultural i d'oci per a tots els públics que inclou obres de teatres, concerts, tallers, xerrades i moltes altres activitats
2/03/2017

Del 4 al 31 de març, la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Godella ha preparat una agenda amb un total d'onze actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones i reivindicar la igualtat de gènere.

 

Aquest programa, que pretén implicar tota la societat en la causa, començarà el proper dissabte 4 de març a les 19:00 h al teatre Capitoli, on l'associació Amas de Casa i Consumidores de Godella Tyrius organitza -amb motiu del seu 40 aniversari- l'obra Mamááá!!!, de la companyia Godayla Teatre.

 

El dilluns dia 6, a les 18:00 h l'associació Calidad de vida oferirà un grup de playback a la sala d'actes de Villa Teresita. I a les 20:00 h s'emetrà en directe el programa El Vaixell. Grans dones de la música popular al voltant del món, a Ràdio Godella.

 

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, tindrà lloc a les 12:00 h una lectura d'un manifest en defensa de la igualtat de gènere i es desplegarà una pancarta a les portes de l'Ajuntament. A les 19:30 h, membres del consistori i veïns del poble participaran a la manifestació en defensa dels drets de les dones a València, que eixirà des dels jardins del Parterre.

 

El dijous 9 de març, la pianista Polly Ferman oferirà un concert gratuït al teatre Capitoli a les 19:00 h.

 

El dissabte 11, a la plaça de l'Ermita es celebrarà a les 12:00 h una gimcana coeducativa per als més joves titulada Juguem?, i que està emmarcada a les activitats del Mercat de Venda Directa.

 

El taller Dones, mitjans de comunicació i publicitat, que impartirà la tècnica d'Igualtat a la sala d'actes de Villa Teresita, es celebrarà el dia 14 de març a les 18:30 h.

 

El dia 15 a les 19:30 h, el teatre Capitoli tornarà a obrir les seues portes per acollir la funció Cuando las mujeres no podían votar, d'Alberto Miralles i dirigida per José Vicente Domínguez (grup de teatre EPA).

 

El dimarts 28, a les 10:30 h, Raquel Barletta impartirà el taller L'amor romàntic pot fer mal a la salad'actes de Villa Teresita.

 

Per últim, el 31 de març, a les 19:00 h, hi haurà una festa de les dones al casa jove l'Escorxador, amb exposicions, art d'acció, monòleg teatral, concert i punxadiscos. L'entrada serà gratuïta.