ESCOLA NADAL
41 xiquets i xiquetes participen a l'Escola de Nadal
La regidora de Joventut, Paquita Mocholí, visità el col·legi Cervantes per desitjar una bona entrada d'any a tots els participants en l'Escola de Nadal.
5/01/2018

Un total de 41 xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys han participat a l'Escola de Nadal, que s’ha celebrat al col·legi públic Cervantes els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre, i 2, 3, 4 i 5 de gener en horari de matí.

 

Aquest servei, oferit des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Godella, te com a objectiu, d'una banda, conciliar la vida laboral i familiar dels pares i mares, i, de l'altra, educar als xiquets i xiquetes participants en diversos valors a l'hora que es diverteixen jugant i fan noves amistats.

 

La regidora de Joventut, Paquita Mocholí, visità el col·legi Cervantes per agrair el treball dels monitors i monitores que han treballat durant estos dies a l'Escola de Nadal i desitjar una bona entrada d'any a tots els participants.

 

Com no podia ser d'una altra manera, aquesta activitat ha tingut com a eix principal el Nadal, i s'han realitzat diverses activitats, jocs i tallers per transmetre als més menuts missatges de solidaritat i tolerància.