CORRESPONSALS JOVENTUT
La regidoria de Joventut aposta pels corresponsals per gestionar el seu oci
Els corresponsals reben informació d'interès i d’utilitat que s’encarreguen de difondre entre els seus amics i amigues.
31/07/2018

L’Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Joventut, s’ha marcat com a objectiu a curt termini canviar el model de gestió del casal jove, donant un paper protagonista als xics i xiques per tal que siguen ells mateixos els que gestionen i proposen les activitats que volen que es duguen a terme.

 

En aquest sentit, tal i com ha informat la regidora de l’àrea, Paquita Mocholí, s’ha creat una xarxa de corresponsals, que són persones voluntàries -normalment estudiants de Secundària- disposats aprendre la iniciativa per proposar, organitzar i coordinar les activitats que es realitzen, sempre amb la supervisió de la tècnica de Joventut.

 

«Estos xics i xiques fan de nexe d’unió entre la resta de joves, el casal jove i els centres escolars, la qual cosa resulta de gran utilitat per conèixer de primera mà quines són les inquietuds i els interessos de les persones que s’apropen a l’escorxador», ha comentat Paquita Mocholí. D’altra banda, els corresponsals també reben informació d'interès i d’utilitat que s’encarreguen de difondre entre els seus amics i amigues.

 

Si vols ser corresponsal només has d’apropar-te al casal jove per inscriure’t, o escriure un mail a almatadero@godella.es i demanar informació si tens cap dubte. Amb la teua ajuda guanyem totes i tots!