INVERSIÓ ESCORXADOR
Una inversió de més de 20.000€ per a un llavat de cara de l’escorxador
Aquest estiu començarà el llavat de cara de l'antic escorxador de Godella, que romandrà tancat del 16 de juliol i el 31 d’agost.
4/07/2018

Entre el 16 de juliol i el 31 d’agost, l’antic escorxador de Godella, seu del casal jove, romandrà tancat per tal d’escometre unes obres que li donaran un notable llavat de cara. Aquestes actuacions ascendeixen a 12.400€, però a més, s’invertirà 10.000€ addicionals per a l’adquisició d’equipaments com taules, cadires o ordinadors.

 

Les actuacions previstes comencen a l’exterior. En primer lloc, s’alçaran les llambordes de l’entrada i es col·locaran al nivell de sòl. També es canviarà una part oxidada de la canonada, es repararà la paret i es rehabilitaran les portes de l’entrada principal i de l’entrada al pati. Pel que fa a la façana, es repararan les humitats i es revisarà el desguàs de la font, que es desborda a sovint.

 

Ja a l’interior, en el despatx, es col·locaran nous armaris. A la primera sala s’instal·larà un sòl de parquet sintètic i es repararà el sostre de la sala de neteja, on també es canviarà la pica del lavabo i es posarà un armari. Als banys es posarà espills amb marc de fusta, es canviaran els dispensadors i es repassaran les juntes dels taulells.

 

Per últim, es construirà una barra al pati de grades i s’habilitarà un punt de llum i d’aigua amb una xicoteta pica. També es revisaran tots els desguassos per a que drenen correctament en cas de pluja.

 

Cal recordar que aquesta inversió ha estat possible gràcies a la modificació de crèdits 2P/2018 per suplements de crèdits realitzada al ple extraordinari del 14 de maig, que ha permès afrontar noves despeses en distintes àrees del consistori.