JOVENTUT
Els xics i xiques prenen la paraula a l'Assemblea de la Joventut
El divendres i dissabte es celebrà a l'Escorxador l'Assemblea de la Joventut, on els joves exposaren les seues demandes i interessos. També hi hagué un concert i un espectacle teatral.
13/03/2017

El darrer cap de setmana, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Godella va organitzar al casal jove AlMatadero l'Assemblea de la Joventut per conèixer de primera mà quines són les inquietuds i les demandes dels joves del municipi.

 

El regidor de Joventut, Joan Cardo, va assistir a unes jornades que congregaren un gran número de xics i xiques i que començaren el divendres 10 amb diversos jocs a través dels quals els joves van posar de manifest què volen de l'Escorxador.

 

També s'estudià el funcionament d'altres centres juvenils i es feren propostes concretes per transformar aquest espai a Godella, tot i adaptant-lo a les demandes dels usuaris. A la nit tingué lloc un concert dels grups Lilit i Dionís, Herba Negra, Tesa, Contraband i Radio Rude.

 

El dissabte s'exposaren les conclusions i es donà per finalitzada l'assemblea amb la representació de l'espectacle Aparcats, de Juja Teatre.

 

Una Assemblea de la Joventut que va concloure amb una valoració molt positiva, doncs va permetre a l'equip que conforma la regidoria de la Joventut apropar-se als temes que més interessen als joves i treballar en base a les seues peticions.