MENJA'T GODELLA
L’Ajuntament reparteix un díptic per fomentar el consum de fruites i verdures de proximitat
Aquest calendari forma part de la campanya promoguda per l’Ajuntament, «Menja’t Godella», per a donar a conèixer els productes que es conreen a l’horta.
23/07/2018

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Godella ha dissenyat un díptic amb un calendari de temporada de fruites i verdures, que s’ha repartit juntament amb el BIM de juliol. També s’han fet 100 pòsters que es repartiran per les escoles, instituts, edificis públics i comerços del poble.

 

Aquest calendari forma part de la campanya promoguda per l’Ajuntament, «Menja’t Godella», els objectius del qual són «donar a conèixer els productes que es conreen a l’horta per tal de conscienciar del gran potencial que tenen per a la nostra alimentació diària» i «proporcionar suport a les persones que treballen la terra per a que puguen viure dignament d’ella», ha assenyalat l’alcaldessa de Godella i regidora d’Agricultura, Eva Sanchis.

 

«Tenim una de les terres més fèrtils de tota Europa, declarada i protegida per la seua singularitat. És per això importantíssim valorar-la i cuidar-la, i per a això res millor que a fer un consum de proximitat i recolzar a les persones llauradores veïnes de Godella», ha afegit Sanchis.

 

El fet de consumir producte fresc, de temporada i proximitat, a més de ser beneficiós per al nostre cos també és beneficiós per al medi ambient, doncs les fruites i verdures pressenten una empremta hídrica molt menor que els aliments que provenen de la indústria càrnia, però si són de temporada i proximitat, a més de reduir aquesta empremta a la mínima expressió, reduïm l’empremta de carboni, ja que en s’eviten les despeses de transport, manipulació, envasat, etc.