JUNIORS SOM RENT
Els Juniors Som Rent aprenen amb els productes locals i saludables de Godella
La jornada 'La sostenibilitat al plat' tractava de conscienciar els joves de consumir productes locals de l'Horta de Godella.
7/05/2018

Les xiquetes i xiquets del grup Juniors Som Rent de Godella desenvoluparen el darrer dissabte 5 de maig de ‘La sostenibilitat al plat’, una activitat per tal de conscienciar-se de la importància d'alimentar-se amb productes locals i fer que el nostre territori siga més sostenible a tots els nivells.

 

Des de primera hora del matí es va fer una gimcana de compra local de productes saludables que les xiquetes i xiquets havien de buscar en el Mercat Municipal i el Mercat de Venda Directa. Amb la compra feta baixaren a l'escorxador, on cuinaren conjuntament un dinar típic de l'Horta, aprenent els seus orígens i les seues propietats.

 

Aquesta activitat es va fer en col·laboració amb CERAI (Centre d'Estudis Rurals d'Agricultura Internacional). La regidora d’Agricultura i alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va acompanyar els Juniors durant part de la jornada. Mayte Fornés, de Cúrcuma Agroecologia, s'encarregà de la gimcana i la coordinació amb les monitores i monitors del grup Juniors, i Marta Feliu de CuinaViva, del menjar.