PGOU
L’Ajuntament li trasllada a la Generalitat els dubtes sobre la modificació del PGOU
Representants dels diferents partits polítics han parlat amb el director general d'Urbanisme de la Generalitat, Lluís Ferrando, sobre la modificació del PGOU de Godella.
9/11/2017

Representants dels distints partits de l’Ajuntament de Godella –amb excepció del PP- s’han reunit aquest matí amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat Valenciana, Lluís Ferrando, per transmetre-li els dubtes en relació a la modificació del PGOU que en aquests moments s’està tramitant.

 

Des dels diferents grups polítics li plantejaren a Ferrando inquietuds com la possibilitat de posar PQL en sòl no urbanitzable i quines serien les formes d’adquisició més convenient, o la possibilitat de desclassificar sòls que en estos moments són urbans o urbanitzables per a passar-los a sòls no urbanitzables i quines conseqüències econòmiques podria tindre per a l’Ajuntament.

 

També es va parlar sobre el percentatge d’habitatges de Protecció Pública i de Protecció Oficial, i sobre la Llei d’Horta i de quina manera afectaria al total de metres quadrats de zona verda que l’Ajuntament es pot estalviar al tindre horta protegida.

 

Per últim, es va debatre sobre la conveniència de plasmar totes les característiques de l’ordenació en aquesta modificació estructural o fer-ho en un document diferent de modificació pormenoritzada.

 

A aquesta reunió amb Ferrando assistiren l’alcaldessa i regidora d’Urbanisme, Eva Sanchis; el regidor d’Obres i Medi Ambient, Fernando Oliveros; la regidora de CET, Irene Ferré; la representant d’Esquerra Unida, Laia Albert; la representant de Ciutadans, Amparo Brunchú; i personal tècnic del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Godella.