Desde
Dissabte
1
Desembre
11
30
hasta
Dissabte
29
Desembre
2018
14
00
Activitats de desembre al Mercat de Venda Directa

CELEBREM L'HIVERN!

Activitats de desembre al Mercat de Venda Directa, 

Aquest mes de desembre tenim una programació molt completa per a tots els públics.

El dia 1, a càrrec de Camí de l'Horta, a partir de les 11.30 h, hi haurà un taller de cuina, com sempre amb productes de temporada. El taller-showcooking, dirigit a menjar sa per tal cuidar el sistema immunològic i prevenir i alleujar els dolors musculars. 

Per a les persones amants i practicants del ioga, així com per a les persones que els agradaria de provar i no han tingut mai l'oportunitat, el dissabte dia 8 es farà un taller-classe demostrativa a càrrec de JAMYANG CHO LA. Tindràs un moment de relaxació i de renovar les energies aprofitant de fer la teua compra. A partir de les 12.30 h en l'esplanada de l'Ermita. 

El dia 15, el públic infantil, tornarà a tindre l'oportunitat de gaudir dels contacontes de "Paula te cuenta", aprofitant que tenim el Nadal a prop i ja comença l'hivern, ens endinsarà en historietes divertides i màgiques ambientades amb aquesta temàtica. Començarà a les 12.30 h i com sempre hi haurà música, ball, titelles, jocs i molt més!
I per tal que la resta de persones no es queden en ganes de ballar i divertir-se, a partir de les 13.30 h i fins a les 15.30 h es realitzarà un taller de Lindy Hop. 

Dissabte 22 serà un dia complet. Per tal de crear conscienciació en els més menuts de la família, el dissabte 20 de gener, i a càrrec de "Calderona Viva", tindran lloc diferents activitats medi ambientals sobre les aus de la Comunitat Valenciana, per aprendre a valorar-les, comprendre els perills que corren i les solucions als problemes provocats per les persones.
Així, les activitats ornitològiques es dividiran en:
- Contacontes amb titelles "Contes per a volar"
- Treball manual "Un pardal per a tu"
- Taller "Ploma, bec, pota"
Les activitats, que comencen a les 12.30 h, estan dirigides a xiquetes i xiquets entre 3 i 7 anys, en un grup 30 màxim. No cal inscripció prèvia però sí que sigues puntual. 
Després, per a recuperar forces, tindrà lloc un dinar de germanor per a les persones venedores-productores i totes les persones que compren habitualment al Mercat. També estan convidades totes les persones de Godella que vulguen tastar els deliciosos plats cuinats per Eva Latorre i saber com de bons i saborosos són els productes del Mercat i així, animar-se a comprar-hi tots els dissabtes. El dinar serà a partir de les 14.00 h a l'esplanada de la creu. 
 

Per acabar el mes, l'últim dissabte tindrem l'espectacle de circ amb "KANIJO CIRCUS". De segur que ens divertirà tant com la darrera volta que va vindre, amb molt d'humor, risses, ball, malabars, equilibris i tot amb molta consciència social! L'activitat començarà a les 12.30 h. 

Totes les activitats són gratuïtes!

A més d'aquestes activitats, hi haurà SORTEIG DE CISTELLES AGROECOLÒGIQUES. 
Per cada compra que realitzes a una parada, la persona venedora t'entregarà una papereta que només hauràs d'omplir amb les teues dades personals i introduir a una caixa de la qual t'indicaran la ubicació al mateix Mercat. 
Es sortejaran 3 cistelles valorades en 120 € en productes variats del Mercat de Venda Directa de la següent manera:
les compres que es realitzen els dies 1 i 8 entraran en el sorteig del dia 8, les què es facen els dies 15 i 22 estaran dins del sorteig del dia 22 i, per últim, les compres efectuades els dies 29 de desembre i 5 de gener participaran del sorteig del 5 de gener. 
El sorteig es realitzarà a partir de les 14.00 h del dia corresponent i es comunicarà directament a la persona premiada mitjançant conversa telefònica. Bona sort a totes les persones compradores de productes del Mercat!!!

  • taller un pardalet per a tu
  • concert de Virginia Iranzo
  • ioga
  • Kanijo circus
  • Contacontes
  • taller de cuina