Desde
Dissabte
6
Octubre
12
30
hasta
Dissabte
27
Octubre
2018
14
00
ACTIVITATS D'OCTUBRE AL MERCAT DE VENDA DIRECTA

 

Comença la tardor i amb ella les activitats al Mercat de Venda Directa.

Aquest mes d'octubre tenim una programació molt completa per tal que faces la teua compra setmanal de productes ecològics, de proximitat, sostenibles i saludables d'una manera més social i participativa.

El primer dissabte de mes tindrem l'ocasió de gaudir de la música de la cantautora valenciana "V", Virgina Iranzo, a partir de les 12.30h.

El dia 13 d'octubre, l'activitat estarà dirigida al públic infantil, on Paula Reyes, a través del seu contacontes "Paula te cuenta" i acompanyada de les seues titelles, farà ballar, cantar i riure als xiquets i xiquetes assistents. L'activitat començarà a les 12.30 h.

Per tal de crear conscienciació en els més menuts de la família, el dissabte 20 de gener, i a càrrec de "Calderona Viva", tindran lloc diferents activitats medi ambientals sobre les aus de la Comunitat Valenciana, per aprendre a valorar-les, comprendre els perills que corre i les solucions als problemes provocats per les persones. Així, les activitats ornitològiques es dividiran en:

- Contacontes amb titelles "Contes per a volar"

- Treball manual "Un pardal per a tu"

- Taller "Ploma, bec, pota"

Les activitats, que comencen a les 12.30 h, estan dirigides a xiquetes i xiquets entre 3 i 7 anys, en un grup 30 màxim. No cal inscripció prèvia però sí que sigues puntual.

Per acabar el mes, el dissabte 27, l'associació de dones A CADA LLUNA, realitzarà un acte solidari per la recaptació de fons en favor de les persones refugiades de Síria i d'altres països desfavorits del món. Hi haurà un mercadet, amb venda de productes i materials de diferents tipus i un programa cultural molt complet amb poesia, música, informació sobre les persones refugiades, com poder ajudar-les, etc. L'horari serà de 9.00 a 14.00 h

 

Totes les activitats són gratuïtes.